Skip to content Skip to footer

100 primeres funcions!

IN ART WE TRUST complia 100 funcions diumenge passat, 100 primeres funcions repartides a 8 ciutats!

La companyia està emocionada per la rebuda que ha tingut aquest espectacle que ha estat fruit d’un treball incansable de 50 persones disposadas a pujar el nivell d’una de les arts més antigues del món, el del circ. Confiant sempre en l’art i la cultura, confiant en el seu amor i la seva passió i mantenint el segell de qualitat que la família Raluy sempre ha demostrat, reinventant-se i acollint-se al famós lema “el més difícil encara” ho han tornat a aconseguir!

Més dificultat, més sorpreses, més extravagància, més humor, més rialles, més posada en escena, més efectes, més girs inesperats i més emocions de tota mena a flor de pell.

“IN ART WE TRUST” és molt més que un espectacle circense, és la combinació de moltes altres coses i disciplines, és un lloc on venir i deixar-se emportar per aquesta ultima. creació fruit de ments imaginatives i que mai no dormen.

La companyia ja té el cap posat a les seves properes parades, Mataró, ciutat no visiten des de fa més de 4 anys, Santa Coloma de Gramenet a Can Zam i al Port Vell de Barcelona, lloc on tornen amb especial afecte ja que l’any passat van estar de gira per València i no van poder passar el Nadal a la capital catalana.

Però a partir del 16 de Desembre tornen, després de dos anys d’absència, i ho fan amb moltes forces, arriben a Barcelona (Port Vell) amb el Circ Raluy Legacy com mai abans no ho havíeu vist! L’espectacle està en el seu millor moment, perfeccionat, assentat i revisat fins al més mínim detall perquè els de Barcelona vegin el millor espectacle de circ de l’actualitat!

Aquest Nadal si ets a Barcelona tens una parada obligatòria a fer!

És nadal quan el Raluy Legacy arriba a la ciutat!