Skip to content Skip to footer

Nou premi per al gran Luis Raluy!

Ahir a la nit es va celebrar l’edició número 19 del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà on es va fer entrega del Nas d’Or al Luis Raluy.

Una molt emocionada Louisa Raluy va sortir a la pista per recollir al premi entregat per al alcalde de Cornellà l’Antonio Balmón, en nom de la resta de la família Raluy i de tot l’equip del Circ Raluy Legacy que no va poder assistir a aquesta gala tan especial perquè estaven fent una funció a Reus.

L’emotiu vídeo que es va projectar just abans de l’entrega del premi o va dir quasi tot, va reflectir una petita part de tot al que era, tot lo que va aportar, al que va aconseguir, al que encara avui en dia significa al seu nom i al llegat que hens deixa al Luis Raluy amb al gran Circ Raluy Legacy, un museu ambulant referent mundial al món del Circ.

La família Raluy va voler agrair a tots als que van fer possible aquest premi, va ser molt bonic tornar a aquest festival que recordem amb tant d’afecte ja que, durant uns anys, es va fer sota la nostra carpa, sota la carpa del Circ Raluy.

Gracies! Visca als pallassos i al circ sempre!