Skip to content Skip to footer

St Jordi!

Volem compartir amb tots vosaltres el primer St Jordi que passem amb la nostra parada de llibres!!! Molt contents d’haver pogut contagiar-nos, en primera persona, de l’esperit que es viuen als carrers en aquest dia tan bonic per a Catalunya!

Molts han estat els que s’han pogut acostar a aquesta parada tan singular que s’han trobat a la Rambla de Gavà per tafanejar o comprar algun llibre, especialment, els de Luis Raluy, pallasso i matemàtic, que ha escrit tant llibres de circ com de matemàtica i física.

Per molts més St Jordis de roses, llibres & Circ!

________________________________________________________________________________________________

Queremos compartir con todos vosotros el primer St Jordi que pasamos con nuestra parada de libros!!! Muy contentos de haber podido contagiarnos, en primera persona, del espíritu que se viven en las calles en este día tan bonito para Catalunya!

Muchos han sido los que se han podido acercar a esta parada tan singular que se han encontrado en la Rambla de Gavá para curiosear o comprar algún libro, en especial, los de Luis Raluy, payaso y matemático, que ha escrito tanto libros de circo como de matemática y física.

Por muchos más St Jordis de rosas, libros & Circo!